Tvorba suspenze při úpravě vody

(0x)
Tvorba suspenze při úpravě vody. Kniha přináší souhrn poznatků z oblasti hydrochemie a koloidní chemie zaměřený na typické znečišťující příměsi vyskytující se v povrchových vodách a z oblasti výzkumu procesů při úpravě vody.
Novinka
celni_strana_Tvorba_suspenze.jpg
Výrobce
SOVAK
Záruka
24 měsíců
Kód
23-00-008
ISBN
9788087140185
Hmotnost
0,2 kg
Dostupnost
Skladem
K dodání v pondělí 25.11.2024

Kdy zboží dostanete?

Balíkovna v pondělí 25.11.2024

Osobní odběr v pondělí 25.11.2024

Slovenská pošta v pondělí 25.11.2024

DHL Freight v pondělí 25.11.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 21.11.2024 12:25 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
417 Kč/ks
ks

Produkt patří do kategorie:

Popis

Tvorba suspenze při úpravě vody je publikace nakladatelství SOVAK od Martina Pivokonského.

Kniha přináší souhrn poznatků z oblasti hydrochemie a koloidní chemie zaměřený na typické znečišťující příměsi vyskytující se v povrchových vodách a z oblasti výzkumu procesů při úpravě vody.

Podává souhrnné informace o mechanizmech tvorby suspenze a o metodách hodnocení vlastností vznikajících agregátů, které jsou v přímé vazbě na jejich následnou separaci.

Rovněž se zabývá popisem faktorů ovlivňujících účinnost díčích procesů probíhajícíchc při tvorbě suspenze, jejich optimalizací a řízením; a úpravou zákkladních typů surové vody s obsahem anorganických i organických znečišťujících příměsí.

Autoři se snažili klást důraz na vyvážený poměr mezi popisem teoretických aspektů destabilizace a agregace a praktických závěrů z nich vyplývajících. S ohledem na tuto skutečnost je kniha určena nejen technologům a zaměstnancům vodohospodářských společností, ale lze ji využít i jako doplňkový materiál pro posluchače technických a přírodovědných vysokých škol zabývajících se problematikou technologie vody a životního prostředí.

Rok vydání: 2011
Autor: Martin Pivokonský a kolektiv

Odkazy a videa

Máte dotaz?

Dotaz ke zboží

Pošlete nám jakýkoli dotaz ke zboží, rádi vám odpovíme.

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články